Gorm Clausen f.1967

Dette CV er ikke opbygget som et CV til en jobansøgning, men er mere for at fortælle lidt om min baggrund og interesse for Rock N´Roll. Til dagligt arbejder jeg med erhvervskunder i Jyske Bank i Hillerød. Jeg har 3 dejlige børn.

Indgangen til Rock N´Roll var et Jørgen de Mylius tv-progam helt tilbage i 1978-79 som vist nok hed Popnøglen, hvor jeg hørte Little Richards Tutti Frutti. Det ramte som et slag. Glæden ved stilen, tøjet og musikken har holdt sig alle årene og jeg har fået opbygget et stort kendskab til Rock N´Roll.

Det er denne glæde ved Rock N´Roll jeg gerne vil formidle videre. Musikken er ganske simpel, budskaberne er næsten ikke eksisterende, men energien er i top og efter min mening har det rythme og melodi, noget som jeg sjælden finder i det nye musik som topper hitlisterne i dag.

Derudover har Rock N´Roll oprørstrangen fra teenagerne. 50'er rocken havde "kant" endda så meget, at forældrene i USA gjorde alt for at få det slået ned og ved indgangen til 60'erne var det lykkedes og hitlisterne var igen præget af pæne popdrenge (mere om dette i mit foredrag).   

Alle troede det ville blive et kort fænomen men Rock N´Roll var født og blev særdeles levedygtig.  

 

Del siden